De Snooper S2500 Ventura PRO voor in de camper

snooperWanneer je met de camper op vakantie gaat, dan is een goed navigatiesysteem onmisbaar. Een camper kan dan ook niet zonder een geschikte GPS gadget.

Je kunt prima op pad gaan met de camper wanneer je de Snooper S2500 Ventura PRO aanschaft. Deze is speciaal gemaakt voor de grotere voertuigen zoals een camper. Met deze GPS gadget kun je moeiteloos heel Europa door navigeren. Een musthave dus voor in jouw camper.

Specifieke kenmerken van de Snooper S2500 Ventura PRO

De Snooper S2500 Ventura PRO brengt speciale beperkingen in kaart in het wegennet voor campers. In een gewoon autonavigatiesysteem kom je dit niet tegen. Daarmee kom je nooit voor verrassingen te staan, des te meer omdat je altijd gratis updates ontvangt bij deze GPS gadget.

De route die de Snooper S2500 Ventura PRO berekent, houdt rekening met de soort camper waar jij in rijdt. Zo wordt er rekening gehouden met het gewicht en de afmetingen van de camper. Daardoor weet je nog beter waar je aan toe bent wanneer je met de camper op stap gaat.

Altijd veilig op weg

De Snooper S2500 Ventura PRO waarschuwt je op het juiste moment voor bijvoorbeeld bruggen, hellingen en scherpe bochten. Ideaal wanneer je niet goed weet wat er komen gaat. Het werkt zelfs wanneer er nog geen route is ingegeven.

Kamperen op de leukste campings

De Snooper S2500 Ventura PRO maakt het eveneens mogelijk om een keuze te maken uit ruim 20.000 campings in Europa. Ideaal wanneer je nog geen idee hebt welke camping je tijdens je vakantie moet boeken.

De Snooper S2500 Ventura PRO is te koop voor een adviesprijs van € 339,00 en mag eigenlijk niet ontbreken in jouw camper!

 

Bron afbeelding: e10outdoor.nl

Plaats een reactie

46 + = 49