Hardlopen met een GPS horloge

178819851Prestaties meten met een GPS horloge

Ben je een fanatieke hardloper en maak je graag lange afstanden? Dan is het natuurlijk erg prettig wanneer jij je prestaties onderweg kunt meten. Dit kan bijvoorbeeld met het GPS horloge. Binnen een korte tijd nadat dit horloge werd geïntroduceerd, is dit horloge sterk in populariteit toegenomen. Niet geheel vreemd als je kijkt naar de mogelijkheden van het GPS horloge.

Snelheid en afstand aflezen van het GPS horloge

De Garmin 210 is een prachtig GPS horloge. Je kunt daarmee de snelheid en afstand direct aflezen van het horloge. Ook is het mogelijk om achteraf je prestaties te bekijken op de computer. Je kunt dan zien waar en hoe snel je gelopen hebt. Zo kun je op een eenvoudige wijze je vorderingen op kort en lange termijn volgen. Dit horloge mag dan ook niet ontbreken tijdens jouw hardloopsessies.

Je hartslag meten en trainingen opslaan

Er zitten echter nog meer functies op de Garmin 210. Je kunt er bijvoorbeeld ook je hartslag mee meten. Daarnaast kun je ook eenvoudige trainingen in het GPS horloge opslaan. Het is daarmee een prima basis GPS horloge waar je veel plezier aan kunt beleven. Je kunt hem aanschaffen voor een bedrag om en bij de € 160,00.

Een aanrader voor elke hardloper

Je kunt de Garmin 210 uitbreiden met een footpod voor indoor trainingen. Het GPS horloge geeft daarnaast het actuele tempo weer en alle snelheidsinformatie. Heb je graag de beschikking over een basis GPS horloge, maar wel van een goede kwaliteit? Dan kun je prima kiezen voor de Garmin 210. Deze heeft voldoende functies om jou als hardloper te ondersteunen tijdens je trainingen.

Plaats een reactie

+ 22 = 24