Magellan Switch Series

gpsNavigatiesystemen zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven. Er bestaat GPS voor motorvoertuigen, fietsers en wandelaars. Deze nichemarkt wordt echter bedreigd door de navigatiesystemen die vandaag de dag beschikbaar zijn op bijvoorbeeld smartphones en tablets. Waarom zou je dan nog een traditioneel navigatiesysteem aanschaffen?

Uurwerk met GPS

Toch blijven bedrijven als TomTom, Garmin en Magellan overleven. Dit laatste bedrijf heeft bovendien beslist om hun Magellan Switch Series, uurwerken met ingebouwde GPS, wereldwijd te gaan verspreiden. Hun doelgroep zijn atleten die lopen, fietsen, zwemmen of mensen die vaak deelnemen aan verschillende buitenactiviteiten. De Magellan Switch en Switch Up uurwerken zijn vanaf nu dus ook verkrijgbaar bij verscheidene Europese retailers via het Magellan distributienetwerk.

Internationaler

Om meer support te kunnen bieden aan de Europese klanten, heeft Magellan beslist om de Magellan Active website in meer talen aan te bieden, zoals Frans, Nederlands, Spaans, Duits en Italiaans.

Veel features

De GPS uurwerken van de Magellan Switch Series beschikken over een ‘Activity Pacer’ die atleten vertelt hoe ver ze staan met hun opgelegde doelstellingen en specifieke informatie aanbiedt om de doelen te behalen. Er is een Switch GPS uurwerk dat speciaal gemaakt is voor lopers en dat eigenlijk een krachtig trainingshulpmiddel is. Het steekt boordevol innoverende features zoals negen verschillende sportprofielen, een display in hoge resolutie, een batterij die acht uur meegaat, een sterke GPS-ontvanger en compatibiliteit met ANT+ sensoren.

De uurwerken van de Magellan Switch Series zijn verkrijgbaar in via het Europese netwerk in de Benelux, Groot-Brittannië, Frankrijk, Duitsland, Spanje, Italië, Oostenrijk en Zwitserland.

Afbeelding: http://www.magellangps.com/switch/switch.html