Spylamp GPS Tracker

Een Spylamp GPS Tracker zit ingebouwd in het achterlicht van een fiets. Op het eerste zicht ziet het fietslicht er normaal uit ? om niet te verdacht te lijken ? maar binnenin zit een volwaardig GPS trackingsysteem. Door een drietal seconden de on/off-knop ingedrukt te houden, activeer je de vibratiesensor van het systeem. Elke beweging van je fiets betekent dan dat je op je mobiele telefoon een sms zult ontvangen en via het trackingsysteem zult kunnen volgen naar waar je fiets meegenomen werd door de dief.

Mobiele telefoon

Met je mobiele telefoon kun je een boodschap versturen naar de Spylamp GPS Tracker die op zijn beurt zijn GPS-coördinaten naar jou zal verzenden. Je kunt het geheel ook zodanig configureren dat de GPS Tracker op regelmatige tijdstippen zijn coördinaten automatisch naar je doorstuurt. Wanneer je fiets zich ergens bevindt waar de Spylamp GPS Tracker geen GPS-coördinaten kan vastleggen, dan valt hij terug op GSM-positionering. Dit geeft toch al een indicatie van waar je fiets zich bevindt.

Batterij

De Spylamp beschikt over een oplaadbare lithiumbatterij, die ongeveer 1 jaar meegaat zonder te worden opgeladen. De Spylamp GPS Tracker gaat in een slaapmodus wanneer hij niet gebruikt wordt en ?ontwaakt? op vooraf ingestelde intervallen, waarbij hij controleert of je hem een sms hebt gestuurd om een diefstal te melden. Deze instellingen kun je aanpassen op basis van je eigen behoeften.