Het meest betrouwbare GPS-toestel

Bent u opzoek naar een betrouwbaar GPS-toestel? Dan is de Garmin GPS eTrex 10 zeker iets voor u. Lees onderstaande beschrijving goed door, dan zult u daar zeker achter komen.

Wat kunt u met de Garmin GPS eTrex 10?

De Etrex 10 van Garmin beschikt over alle functies die u maar kunt bedenken. Zo beschikt deze GPS over een stevige constructie en bovendien heeft deze batterij een lange levensduur van 25 uur. Dit maakt dit apparaat de betrouwbaarste GPS die er is. De Garmin GPS heeft het gebruik verbeterd door een basiskaart van de wereld toe te voegen in dit systeem. Tevens biedt deze GPS ondersteuning van gecoachingsbestanden, zodat u deze kunt downloaden naar uw eigen Smartphone en ook daar het overzicht kunt inzien.

Probleemloos weten waar u bent

Deze GPS ontvanger is ultragevoelig door middel van een WAAS-functionaliteit en Hotfix satellieteprognoses. Zo ziet deze GPS altijd waar u zich bevindt, zelfs in tunnels en ravijnen kunt u de GPS blijven ontvangen. De positie van uw GPS blijft altijd behouden, zelfs als u geen zicht meer heeft in ravijnen of op de lucht.

Een snellere bepaling van uw positie

Wat uniek is aan deze serie, is dat deze tegelijkertijd GPS en GLONASS satellieten kan volgen. Dit bijzondere systeem is ontwikkeld door de Russische Federatie.

De GLONASS satellieten zorgen ervoor dat ontvangers gemiddeld 20 procent korter uw positie kunnen bepalen. Bovendien kan de ontvanger tot maar liefst 24 meer satellieten ontvangen.

Eigenschappen van dit product

Deze GPS kan uitstekend buiten gebruikt worden. De afmetingen van deze GPS bedragen 5,4 x 10,3 x 3,3 centimeter. Hij heeft een gewicht van 142 gram, dat is inclusief de batterijen. Deze batterijen hebben een levensduur van 25 uur. Bovendien is deze GPS waterbestendig. Je kunt dit product aanschaffen vanaf de prijs van 99 euro.

Raak geen eigendommen meer kwijt met de Vtag

showimageproductBen je een chaoot en raak je regelmatig belangrijke eigendommen kwijt? Een handige gadget die jou helpt om je eigendommen terug te vinden kan dan ontzettend handig zijn. Met de Vtag behoort het verlies van eigendommen tot de verleden tijd.

Piep je eigendommen op via je smartphone

Deze interessante gadget communiceert via Bluetooth Smart. Je kunt je persoonlijke eigendommen labelen met de Vtag. Het oppiepen ervan doe je gemakkelijk met behulp van je smartphone. Gemakkelijker kan het bijna niet! Je kunt zelf het aantal meters instellen.

De gadget om alles terug te vinden

Je Vtag kun je vinden binnen een straal van 20 meter. Dit gaat gemakkelijk via de
“Vind Mij” functie in de applicatie. Er wordt een licht- en geluidssignaal afgegeven waardoor je binnen een kort tijdsbestek je eigendom hebt teruggevonden. Ideaal dus als je enorm vergeetachtig bent!

Wil jij je eigendommen terug vinden buiten een straal van 20 meter? Google Maps geeft dan weer waar jouw eigendom zich bevindt.

Maak gebruik van de online handleiding

Ben je niet heel technisch of wil je graag tot in detail weten hoe je het beste gebruik kunt maken van de Vtag? Online is er een gemakkelijke handleiding te vinden. Daarin wordt jou stap voor stap alles uitgelegd.

Hoeveel kost de Vtag?

Vtag werkt momenteel alleen op telefoons die “Bluetooth Smart” ondersteunen zoals bijvoorbeeld de iPhone 4S en de iPhone 5. De gadget is nog volop in ontwikkeling en zal daarom gaandeweg de tijd alleen maar van betere kwaliteit worden. Je kunt de gadget aanschaffen voor een bedrag van € 16,50. Voor een minimaal bedrag ben je dus verzekerd van optimaal plezier en gemak!

Bron afbeelding: shop.defisat.be

 

BlackOps OBD GPS Tracker

31P8QT1ODZLDe BlackOps OBD GPS Tracker voor auto’s is de snelst installeerbare tracker die beschikbaar is op de markt. Je hoeft alleen de kleine GPS Tracker in te pluggen in de OBD-poort van je auto. De OBD-poort wordt trouwens ook gebruikt door de garagist om zijn computer in te pluggen en een diagnose te maken van een eventueel motorprobleem. Elke auto die gefabriceerd werd na 1996 heeft er eentje. De installatie van de BlackOps OBD GPS Tracker neemt slechts 15 seconden in beslag.

Tracking

Eens geïnstalleerd, stuurt de Tracker data door naar de BlackOps GPS Tracking Server. Je krijgt een eigen username en paswoord, zodat je overal kunt inloggen, zelfs via je smartphone of iPad. Zeer gedetailleerde rapporten zijn beschikbaar in real time. De data worden elke minuut verstuurd naar de server terwijl je aan het rijden bent en elk uur wanneer je auto ergens geparkeerd staat.

Features

Om te functioneren, heeft de BlackOps OBD GPS Tracker geen draden of antennes nodig. Plug in en go! De Tracker is ook compatibel met de Geo-fence applicatie en je hebt de mogelijkheid om een sms-bericht te ontvangen wanneer de auto een bepaalde locatie of perimeter verlaat of binnenrijdt. Dit helpt bijvoorbeeld om een auto te traceren na diefstal. Wat ook handig is, is dat je nooit de batterijen hoeft te vervangen, aangezien de Tracker werkt op de batterij van je auto.

Bron afbeelding: amazon.com

De inbouw GPS tracker – Pro

Ben je vaak met de boot onderweg en wil je inzicht krijgen in je locatie en vaarroutes? Dan is de inbouw GPS tracker – Pro zeker iets voor jou. Deze GPS tracker is gemakkelijk in te bouwen in je boot, waardoor je nooit meer zult verdwalen of de weg kwijt zult raken op het water.

De belangrijkste eigenschappen

De inbouw GPS tracker – Pro is voorzien van een klein formaat, 85 x 60 x 25 mm, en volledig waterdicht. Daarnaast is er een magneet aanwezig, waardoor hij gemakkelijk op metaal te plaatsen is. Het is geen enkel probleem om hem op een 12 Volt accu aan te sluiten.

Geen abonnementskosten maar een prepaid kaart van Vodafone

De inbouw GPS tracker – Pro werkt heel gemakkelijk via een simkaart. Je bent dus niet gebonden aan hoge abonnementskosten. Je betaalt alleen daadwerkelijk voor het moment wanneer je er gebruik van maakt. De inbouw GPS tracker – Pro in Nederland werkt met een Vodafone prepaid kaart.

De voordelen van de inbouw GPS tracker – Pro

Het grootste voordeel van deze tracker is dat je hem wereldwijd kunt gebruiken. Er is verder altijd een back-up batterij aanwezig, waardoor je de tracker 4 weken lang zonder stroom kunt gebruiken.

Is er een goed GPS ontvangst aanwezig? Dan meet deze tot 2,5 meter nauwkeurig. De inbouw GPS tracker – Pro weegt slechts 189 gram en wordt geleverd met een Nederlandse gebruiksaanwijzing.

Wat kost de inbouw GPS tracker – Pro?

Je kunt de inbouw GPS trakcer – Pro aanschaffen voor een bedrag van € 699,95. Voor veel plezier en gemak tijdens het varen, is deze tracker absoluut aan te raden. Je betaalt er iets voor, maar deze investering zal zich zeker terug verdienen.

De GPS Tracker

134024690Ben je eigenaar van een transportbedrijf, of heb je een aantal bedrijfsauto’s in dienst en wil je elk moment van de dag kunnen zien waar deze auto’s zich bevinden? Dan is de GPS Tracker een absolute aanrader. Deze levert je namelijk een real-time overzicht van al de voertuigen binnen jouw bedrijf.

Daardoor ben je altijd up to date en weet jij waar je werknemers zich bevinden tijdens hun uit te voeren werkzaamheden! De GPS Tracker van Decos is daarom een echte aanrader voor je bedrijf.

Milieuvriendelijk en kostenbesparend te werk gaan

Wanneer je het belangrijk vindt dat werknemers zorgvuldig omgaan met de auto en daarnaast ook milieubewust bezig zijn, dan is de GPS Tracker zeker aan te raden. Goed rijgedrag kun je daarom belonen en daarnaast ga je kostenbesparend te werk door de GPS Tracker van Decos aan te schaffen voor je bedrijf. Hoe zuiniger er gereden wordt, des te minder brandstof hoeft er ook betaald te worden.

Dat levert je ook nog eens het voordeel op dat je veel efficiënter te werk kunt gaan, bijvoorbeeld op het gebied van administratie en planning.

De voordelen van de GPS Tracker

Er zijn een aantal voordelen op te noemen van de GPS Tracker. Deze GPS gadget werkt zeer nauwkeurig. De kilometerregistratie van de GPS Tracker is namelijk goedgekeurd door de Belastingdienst. Daarnaast is er een Keurmerk RitRegistratieSystemen aanwezig. Uiteraard mag ook de gebruiksvriendelijkheid van de GPS Tracker niet vergeten worden.

De software voor de GPS Tracker kan gemakkelijk geïntegreerd worden in de bestaande systemen waar je mee werkt. Je hoeft er dus niet een geheel nieuw systeem voor aan te schaffen. Realiseer daarom zo spoedig mogelijk een besparing met de GPS Tracker en ervaar de diverse voordelen van deze gadget.

Hardlopen met een GPS horloge

178819851Prestaties meten met een GPS horloge

Ben je een fanatieke hardloper en maak je graag lange afstanden? Dan is het natuurlijk erg prettig wanneer jij je prestaties onderweg kunt meten. Dit kan bijvoorbeeld met het GPS horloge. Binnen een korte tijd nadat dit horloge werd geïntroduceerd, is dit horloge sterk in populariteit toegenomen. Niet geheel vreemd als je kijkt naar de mogelijkheden van het GPS horloge.

Snelheid en afstand aflezen van het GPS horloge

De Garmin 210 is een prachtig GPS horloge. Je kunt daarmee de snelheid en afstand direct aflezen van het horloge. Ook is het mogelijk om achteraf je prestaties te bekijken op de computer. Je kunt dan zien waar en hoe snel je gelopen hebt. Zo kun je op een eenvoudige wijze je vorderingen op kort en lange termijn volgen. Dit horloge mag dan ook niet ontbreken tijdens jouw hardloopsessies.

Je hartslag meten en trainingen opslaan

Er zitten echter nog meer functies op de Garmin 210. Je kunt er bijvoorbeeld ook je hartslag mee meten. Daarnaast kun je ook eenvoudige trainingen in het GPS horloge opslaan. Het is daarmee een prima basis GPS horloge waar je veel plezier aan kunt beleven. Je kunt hem aanschaffen voor een bedrag om en bij de € 160,00.

Een aanrader voor elke hardloper

Je kunt de Garmin 210 uitbreiden met een footpod voor indoor trainingen. Het GPS horloge geeft daarnaast het actuele tempo weer en alle snelheidsinformatie. Heb je graag de beschikking over een basis GPS horloge, maar wel van een goede kwaliteit? Dan kun je prima kiezen voor de Garmin 210. Deze heeft voldoende functies om jou als hardloper te ondersteunen tijdens je trainingen.

GPS voor huisdieren

Huisdieren zijn leuk en een goede reden voor mensen om de natuur in te trekken of naar de kust te gaan voor een lange strandwandeling. Natuurlijk willen we onze hond ook vrij laten rondwandelen in de natuur of onze kat op avontuur laten gaan in de omgeving. Maar sommige viervoeters maken hier dankbaar gebruik van en gaan er als een haas vandoor. Maar dat is nu verleden tijd met de Tagg Pet Tracker.

Eenvoudig inzichtelijk

De Tagg Pet Tracker werkt door een microchip die eenvoudig kan worden aangebracht op de halsband van uw kat of uw hond. De bijbehorende app. geeft alle informatie door aan uw mobiel en geeft steeds de positie van uw hond of kat aan. Als het dier wegloopt, kunt u hem weer eenvoudig traceren.

Blijf in je territorium

Veel diereneigenaren bieden hun huisdieren graag de mogelijkheid om op het terrein rond te struinen. De Tagg Pet Tracker biedt de mogelijkheid om het gebied in te stellen waar het dier kan rondwandelen. Zodra hij buiten dit gebied komt, wordt u gewaarschuwd via de app.

Fitte blije dieren

Een extra aanvulling bij de Tagg is het in kaart brengen van de activiteit van uw hond. Hiermee kunt u inzichtelijk krijgen of uw huisdier wel voldoende beweegt of misschien te zwaar belast wordt. Het overzicht wordt via diagrammen in kaart gebracht. Het programma koppelt het ras, leeftijd en omvang van het dier aan de benodigde activiteit, zodat u snel kunt zien of het dier genoeg beweegt.

Met de Tagg Pet Tracker krijg je dus meer dan alleen een systeem om uw huisdier in de gaten te houden en hem binnen de grenzen van het terrein te houden. Laat het dier, zonder stress, in vrijheid en voldoende bewegen met dit handige gps systeem.

Wereldwijd schat zoeken met GPS

hikingWie denkt dat wandelen met een gps saai is, heft het mis. Geocaching heeft een wereldwijd netwerk opgebouwd met mensen, die ergens in de wereld iets verstopt hebben. Wandelen in alle delen van de wereld was nog nooit zo leuk, spannend en uitdagend. Op schattenjacht met je GPS!

Wat is Geocaching
In de basis is Geocaching een spel wat wereldwijd gespeeld kan worden. Door gebruik te maken van een GPS-ontvanger kunnen mensen op zoek naar schatten die ergens in de wereld verstopt zijn door andere deelnemers. De deelnemers verstopping in hun eigen omgeving een container met iets er in (de schat) en voeren vervolgens de coördinaten in het online systeem in. Hierdoor kunnen gebruikers de coördinaten uit het systeem halen en op jacht gaan naar de schat als ze in de omgeving zijn.

Schat gevonden
Zodra iemand de cache heeft gevonden neemt hij de schat mee. Het is de bedoeling dat iemand dan iets van gelijke waarde of grotere waarde erin achterlaat. De vondst moet geregistreerd worden in een logboek. Voor wie het leuk vindt om zijn ervaringen te delen, kan online vertellen over zijn tochten.
Opstarten is eenvoudig. Je dient je in te schrijven op de website van Geocaching (gratis)en moet in het bezit zijn van een gps-ontvanger of mobiele telefoon met gps. Wie echt wilde avonturen wil beleven kan voor een premium-lidmaatschap gaan en kan dan uitgezette tochten volbrengen. Deze zijn te vinden in diverse moeilijkheid categorieën van beginner tot gevorderden. Wandelen met een GPS wordt uitdagend en spannend en dat over heel de wereld.

De G-Paws Pet GPS Tracker

Bengal Cat jumping in snowy GardenHeeft u huisdieren die los rondlopen, maar wilt u toch graag weten waar ze uithangen? U kunt de bewegingen van uw huisdieren bijhouden met de G-Paws Pet GPS Tracker. Met dit handige apparaatje kunt u de huidige locatie van uw huisdier bekijken, en precies zien welke route het beestje heeft afgelegd. Het is vooral een handig gadget om te gebruiken bij katten, omdat die meestal alleen op pad gaan.

Eigenschappen van de G-Paws Pet GPS Tracker

Deze gps gadget is een klein, licht en stevig apparaatje. U huisdier moet immers met het apparaatje rond kunnen lopen, zonder er last van te hebben of het stuk te maken. Deze gadget weegt ongeveer 12 gram. U kunt de gps tracker vast maken aan de halsband van uw huisdier. De gps tracker is bestand tegen verschillende weersomstandigheden, en beschikt over een batterij die acht uur meegaat.

Werking van het gadget

De G-Paws Pet GPS Tracker beschikt over een gevoelige gps ontvanger. Elke vijf seconden wordt de positie van uw huisdier vastgesteld. Via de bijbehorende USB kabel kunt u de opgeslagen reizen op de computer opslaan en bekijken. Het is tevens mogelijk om het leven van uw huisdier te delen met de rest van de wereld. G-Paws beschikt namelijk over een social network site voor huisdieren. Daar kunt u al hun avonturen op plaatsen.

Spylamp GPS Tracker

Een Spylamp GPS Tracker zit ingebouwd in het achterlicht van een fiets. Op het eerste zicht ziet het fietslicht er normaal uit ? om niet te verdacht te lijken ? maar binnenin zit een volwaardig GPS trackingsysteem. Door een drietal seconden de on/off-knop ingedrukt te houden, activeer je de vibratiesensor van het systeem. Elke beweging van je fiets betekent dan dat je op je mobiele telefoon een sms zult ontvangen en via het trackingsysteem zult kunnen volgen naar waar je fiets meegenomen werd door de dief.

Mobiele telefoon

Met je mobiele telefoon kun je een boodschap versturen naar de Spylamp GPS Tracker die op zijn beurt zijn GPS-coördinaten naar jou zal verzenden. Je kunt het geheel ook zodanig configureren dat de GPS Tracker op regelmatige tijdstippen zijn coördinaten automatisch naar je doorstuurt. Wanneer je fiets zich ergens bevindt waar de Spylamp GPS Tracker geen GPS-coördinaten kan vastleggen, dan valt hij terug op GSM-positionering. Dit geeft toch al een indicatie van waar je fiets zich bevindt.

Batterij

De Spylamp beschikt over een oplaadbare lithiumbatterij, die ongeveer 1 jaar meegaat zonder te worden opgeladen. De Spylamp GPS Tracker gaat in een slaapmodus wanneer hij niet gebruikt wordt en ?ontwaakt? op vooraf ingestelde intervallen, waarbij hij controleert of je hem een sms hebt gestuurd om een diefstal te melden. Deze instellingen kun je aanpassen op basis van je eigen behoeften.