Maak hardlopen nóg leuker

Hardlopen word nu nóg leuker met de Nike+ Sportwatch GPS. Dit sporthorloge helpt je tijdens en na je hardloop trainingen aan alle essentiële trainingsinformatie die je nodig hebt.

De Nike+ Sportwatch GPS houdt je op de hoogte tijdens je trainingen over je tempo, afstand, tijd en verbrande calorieën. De borstband en de hartslagsensor zijn los verkrijgbaar. Door deze toe te voegen wordt ook je hartslagfrequentie gemeten. Het maakt niet uit of je binnen of buiten traint. Met de geïntegreerde GPS en de los verkrijgbare Nike+ footpod kun je na je workout al je gegevens overzichtelijk bekijken op je persoonlijke pagina.

Wat zijn de voordelen van de sportwatch GPS?

Een van de voordelen is dat deze oplaadbaar is via een geïntegreerde USB aansluiting, waardoor deze dus makkelijk en snel op te laden is. Bovendien is het horloge gebruiksvriendelijk, hij heeft namelijk een perfecte pasvorm en is licht in gewicht. Hij wordt geleverd met een Nike+ footpod voor indoorgebruik.

De Nike+ Sportwatch GPS is verkrijgbaar in de kleuren blauw, antraciet, volt en rood.

Resultaten

Doordat je de door jou behaalde resultaten geheel kunt inzien, motiveert het je deze scores te overwinnen en geeft het je een positieve trainingsherinnering.

Hoeveel kost het horloge?

De prijs van de Nike+ Sportwatch GPS ligt tussen de 99 en 139 euro. Bij de meeste websites heb je het horloge morgen al in huis als je deze vandaag nog besteld. Dat is inclusief 2 jaar Carry-in-Garantie.

Wereldwijd schat zoeken met GPS

hikingWie denkt dat wandelen met een gps saai is, heft het mis. Geocaching heeft een wereldwijd netwerk opgebouwd met mensen, die ergens in de wereld iets verstopt hebben. Wandelen in alle delen van de wereld was nog nooit zo leuk, spannend en uitdagend. Op schattenjacht met je GPS!

Wat is Geocaching
In de basis is Geocaching een spel wat wereldwijd gespeeld kan worden. Door gebruik te maken van een GPS-ontvanger kunnen mensen op zoek naar schatten die ergens in de wereld verstopt zijn door andere deelnemers. De deelnemers verstopping in hun eigen omgeving een container met iets er in (de schat) en voeren vervolgens de coördinaten in het online systeem in. Hierdoor kunnen gebruikers de coördinaten uit het systeem halen en op jacht gaan naar de schat als ze in de omgeving zijn.

Schat gevonden
Zodra iemand de cache heeft gevonden neemt hij de schat mee. Het is de bedoeling dat iemand dan iets van gelijke waarde of grotere waarde erin achterlaat. De vondst moet geregistreerd worden in een logboek. Voor wie het leuk vindt om zijn ervaringen te delen, kan online vertellen over zijn tochten.
Opstarten is eenvoudig. Je dient je in te schrijven op de website van Geocaching (gratis)en moet in het bezit zijn van een gps-ontvanger of mobiele telefoon met gps. Wie echt wilde avonturen wil beleven kan voor een premium-lidmaatschap gaan en kan dan uitgezette tochten volbrengen. Deze zijn te vinden in diverse moeilijkheid categorieën van beginner tot gevorderden. Wandelen met een GPS wordt uitdagend en spannend en dat over heel de wereld.